+34 656 311 200 [email protected]

+34 656 311 200
[email protected]
menu

 

 

 

Hoe het allemaal begon

Sinds een aantal jaar woon ik met mijn gezin in Spanje. Tijdens de zoektocht naar ons droomhuis en het vinden van een betrouwbare partij die ons op de juiste manier kon begeleiden liepen wij zelf tegen een aantal zaken op. De makelaardij is in Spanje een vrijgevestigd beroep, er is een gigantisch aanbod makelaars en daarnaast een overweldigend aanbod op de huizenmarkt. Voor u als koper niet altijd overzichtelijk! Door het enorme aanbod makelaarskantoren is het moeilijk om een vakkundig makelaar met verstand van zaken te vinden die naast kennis van de lokale huizen en wetgeving ook nog eens behulpzaam en daarnaast vooral betrouwbaar is.

Daarom besloot ik huiskopencostadelsol.com op te richten. Met deze bemiddelingswebsite ben ik goed vindbaar op Google, ik inventariseer en begeleid  als tussenpersoon de aanvragen die uit deze website voortkomen.
Daardoor kan ik u objectief en 100% eerlijk begeleiden tijdens de eerste fase van het proces " vindt uw droomhuis". 

Hierbij maak ik gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare makelaars die zorgvuldig hun vak uit oefenen. Ik selecteer vervolgens de makelaar die het beste bij u  en uw zoektocht past om u te begeleiden. Mocht u niet tevreden zijn over de begeleiding dan selecteer ik een andere makelaar die beter bij u en uw persoonlijke wensen past.

Transparantie

Huis Kopen Costa del Sol vindt kennis, betrouwbaarheid en transparantie zeer belangrijk. Wij zijn uw intermediair en vertrouwenspersoon en filteren uw wensen om zo het beste lokale makelaarskantoor en makelaar voor u te vinden met veel ervaring, specialisatie en vakkennis.Die zal samen met u een selectie maken met mogelijkheden tijdens deze zoektocht en zal samen met u bezichtigingen inplannen. Deze Nederlandstalige makelaar met de juiste expertise voor die regio en kennis van de lokale wetgeving is daardoor de geschikte kandidaat om u te begeleiden bij deze stap.

T

Zoekopdracht

Het huidige aanbod op huizenmarkt is enorm. Daarom zijn wij u als professioneel vastgoed intermediair graag behulpzaam. Om geen tijd te verliezen inventariseert uw makelaar direct nauwkeurig de situatie en brengen al uw specifieke wensen in kaart. Vervolgens wordt er een eerste selectie gemaakt en gaan zij samen met u op zoek naar uw droomhuis.

Problemen ?

Problemen zijn er altijd maar het gaat erom hoe deze naar tevredenheid kunnen worden opgelost. Duidelijke communicatie is daarbij van groot belang. Wij checken indien beschikbaar altijd van tevoren de status van de afgegeven vergunningen.

Wij adviseren u dan ook om direct na het vinden van uw droomhuis een betrouwbaar advocaat in de arm te nemen die het juridische deel van het aankoopproces zal begeleiden.

Zo koopt u geen " kat' in de zak en bent u als klant van alles op de hoogte .

Support

Wij begeleiden niet alleen bij de aankoop van uw huis. Ook aftersales is voor ons een zeer belangrijk onderdeel. Mocht u daarnaast juridisch, bouwtechnisch of overig advies willen hebben dan kunnen wij u natuurlijk altijd van dienst zijn en in contact brengen met een specialist op dat gebied. De juiste begeleiding tijdens alle onderdelen van het aankoopproces is zeker in het buitenland van groot belang!