+34 656 311 200 [email protected]

+34 656 311 200
[email protected]
menu
Nederlandse Makelaar Coín

Coín ligt in het binnenland van Malaga aan de noordelijke voet van de prachtige Sierra de Mijas met uitzicht op de spectaculaire Guadalhorce-vallei. Dit is  een van de meest vruchtbare gebieden in Zuid-Spanje, waar het prachtige landschap bedekt is met boomgaarden en landbouwgrond.

Coín is de laatste jaren in populariteit gegroeid en is een bestemming geworden voor buitenlandse inwoners die in een meer authentieke Andalusische omgeving willen wonen. Dit komt door de uitstekende voorzieningen die de stad heeft. Coín biedt goede winkels, restaurants en vrijetijdsvoorzieningen en ligt op slechts 20 minuten rijden van de kustplaats Marbella.

Als Nederlandse Makelaar in Coín zien wij de vraag de laatste jaren dan ook erg toenemen voor voornamenlijk villa's en finca's. Coín is behoorlijk groot dus het is van belang te weten waar je een huis zou willen kopen in verband te afstanden naar de voorzieningen. Coin biedt een ontsnapping aan de typische badplaatsen aan de Costa del Sol en is een goed startpunt om andere delen van het binnenland van Andalusië te zien

 

Huis kopen in Coín

Bent u van plan om een woning te kopen in Coín? Als lokale Nederlandse Makelaar helpen wij bij uw zoektocht naar uw ideale huis in Coín. Er zijn vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk om voor een leuk prijsje een dorpshuis of appartement in het centrum van Coín te kopen. Wilt u een villa of finca kopen dan komt u veelal in de campo ( buitengebied ) terecht. Bij een Finca of Villa in de campo van Coín is het nog belangrijker dat de papieren ( bijvoorbeeld de AFO ) in orde zijn. Wij helpen u natuurlijk graag verder. Bekijk hieronder het vastgoed aanbod in Coín.

Selecteer eerst de regio Malaga Binnenland om vervolgens als plaats Coín te selecteren