+34 951 123 041 [email protected]

+34 656 311 200
[email protected]
menu

Gratis Hypotheek Advies met de Laagste Hypotheekrentes

 

Vraag geheel gratis een gratis voorlopige goedkeuring aan voor een hypotheek in Spanje. Na de goedkeuring zullen wij bij verschillende Spaanse banken offertes aanvragen.

Wij werken samen met de beste Hypotheek Adviseur in Zuid Spanje: Habeno. Zij zullen contact met u opnemen zodra u uw gegevens heeft ingevuld.

Gecertificeerd hypotheekadviseur

Met trots werken wij nauw samen met de beste gecertificeerde hypotheek adviseur aan de Costa del Sol: Habeo
Habeno werkt samen met alle banken en heeft geen commerciële afspraken met hen gemaakt.

Dit om ervoor te zorgen dat Habeno onafhankelijk hypotheekadvies kan geven.

Door een uitgebreide prijsvergelijking van het actuele hypothecaire marktaanbod én een goede onderhandeling, zijn onze klanten over het algemeen tot 25% goedkoper uit dan mensen die zélf hun hypotheek regelen!

ALLES OP BASIS VAN NO CURE NO PAY.
HABENO FACTUREERT 1% COMMISSIE KOSTEN NADAT U EEN GOEDKEURING VOOR EEN HYPOTHEEK HEEFT AFGEGEVEN

1. Aanvraag goedkeuring Hypotheek bij Habeno

Net als in NL bestaat een hypotheekaanvraag in Spanje uit verschillende fasen:

Fase 1 - Informatie en Rekenen

In deze beginfase is het van belang om uit te rekenen hoeveel financiële draagkracht u heeft voor een hypotheek in Spanje. ien een aanvraag in door een paar vragen te beantwoorden. Het duurt slechts enkele minuten en je krijgt binnen één bankwerkdag een antwoord. Afhankelijk van uw profiel kunt u als no-resident in beginsel tussen de 50%-70% van de aankoopprijs bij de bank lenen.

Dien een aanvraag in door een paar vragen te beantwoorden. Het duurt slechts enkele minuten en je krijgt binnen één bankwerkdag een antwoord.

2. Habeno Plus na goedkeuring van uw aanvrazag

Als je door wil gaan met Habeno Plus, zal een van de ervaren hypotheekadviseurs jouw persoonlijke adviseur worden. Communicatie in het Nederlands. ( Aanvraag formulier is wel in het Engels )

Onze hypotheek adviseur zal je begeleiden bij het proces en je helpen bij het verzamelen van alle benodigde documenten om de beste hypotheekaanbiedingen te krijgen .

3. Selecteer de beste Hypotheek aanbieding

Jouw hypotheek adviseur stuurt de aanvraag naar meerdere banken om de beste aanbieding met de laagste hypotheekrentes en voorwaarden te vinden. Zodra de hypotheek adviseur de hypotheekaanbiedingen van de banken heeft ontvangen, kun je degene kiezen die je het liefst hebt.

Je hebt maar liefst 6 maanden de tijd om je droomwoning te vinden!

Step 1 of 2

  • + Laagste Hypotheekrentes
  • + Uitgebreide Prijsvergelijking
  • + tot 25% Goedkoper
  • + 100% eerlijk advies
  • + Persoonlijk Contact