+34 656311200 [email protected]

Fav 0

Phone
+34 656311200
Whatsapp
Chat here
+34 656311200 menu
Nederlandse Makelaar Pizarra

Hoewel Pizarra aan de oppervlakte een rustig Andalusisch dorp lijkt vindt je een verrassend aantal cafés, bars en restaurants vinden. Zelfs meer dan gewoonlijk als in soortgelijke witte dorpjes. Dit maakt Pizarra dan ook zeer interessant voor Nederlandse- & Belgische expats om zich hier te vestigen.

Pizarra ligt slechts op 30 minuten van de stad Malaga en het vliegveld en is daardoor zeer centraal gelegen

Als Nederlandse Makelaar in Pizarra zien wij de vraag de laatste jaren dan ook erg toenemen voor voornamelijk villa’s en finca’s. Pizarra biedt een ontsnapping aan de typische badplaatsen aan de Costa del Sol en is een goed startpunt om andere delen van het binnenland van Andalusië te zien

 

Huis kopen in Pizarra

Bent u van plan om een woning te kopen in Pizarra? Als lokale Nederlandse Makelaar helpen wij bij uw zoektocht naar uw ideale huis in Pizarra. Er zijn vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk om voor een leuk prijsje een dorpshuis of appartement in het centrum van Pizarra te kopen. Wilt u een villa of finca kopen dan komt u veelal in de campo ( buitengebied ) terecht. Bij een Finca of Villa in de campo van Pizarra is het nog belangrijker dat de papieren ( bijvoorbeeld de AFO ) in orde zijn. Wij helpen u natuurlijk graag verder. Bekijk hieronder het vastgoed aanbod in Pizarra.

Pizarra
Vrijstaande Villa
675,000 €
5 4 342 m2 50 m2
€ 675,000

Selecteer eerst de regio Malaga Binnenland om vervolgens als plaats Pizarra te selecteren